Holmik

2012. január 13., péntek

2012 elején

Nem tettem újévi fogadalmat, pedig forgattam a fejemben az ötletet, de ahogy végiggondoltam, mi fontos nekem mostanában, rájöttem, hogy a célok szubjektív volta miatt igen nehéz (illetve értelmetlen) lenne. Céljaim mindenesetre vannak, mégpedig:

1. Szakmai fejlődés: egyre jobban megfelelni a munkahelyemen az elvárásoknak, amit csak lehet, megismerni és megtanulni.

2. Általános szakmai fejlődés: frissen tartani a nem a törzskönyvezéshez kapcsolódó gyógyszerészeti ismereteimet és bepótolni azt, amit nem is tanultam meg rendesen. Egyre nagyobb kedvvel gondolok a tanulásra, igazi tudásszomjat érzek. Múlt héten beiratkoztam a Szabó Ervin könyvtárba, onnan is szeretnék jó könyveket kihozni. (Érdekes, hogy mostanában a fikció kevésbé érdekel, a sci-fi pedig szinte teljesen hidegen hagy. Furcsa.) A Zacher Gáborról szóló könyvet meg szeretném venni, illetve a Galenus kiadó dolgaiból is válogatnék. G.-nek köszönhetően éppen a minap rendeltem meg egy angol nyelvű gyógyszerfejlesztéses könyvet, remélem, jó lesz.

3. A fordítások folytatása, a színvonal emelése. 2011 - főleg az év első fele - nagyon sikeres volt, idén bele kell húznom, ha tartani akarom a szintet.

4. Szemműtét, lehetőleg legkésőbb áprilisban, hogy a nyarat már zavartalanul élvezhessem.

5. Edzések: a kettlebellt folytatom, ez garantált. Most olyan 65 kg vagyok, év végére szeretnék 70 közelébe jutni. Lehet, hogy merész cél, de fő az ambíció! Vannak ötleteim a kiegészítő mozgásra is, erről majd írok részletesen egy bejegyzést.

6. Emberi kapcsolatok fenntartása, javítása, peace, love, happiness, sunshine, reggae.

+1. Világbéke.